Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi

Yıl: 1997 Cilt: 21 Sayı: 1 Sayfa Aralığı: 95 - 99 Metin Dili: Türkçe İndeks Tarihi: 29-07-2022

Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi

Öz:
-
Anahtar Kelime: besin maddesi çözeltisi sodyum klorür domates prolin mineral madde içeriği turba klorofil büyüme ortamı perlit

Konular: Orman Mühendisliği

Effect of various NaCI levels on the growth chrorophyll, proline and mineral compositions of tomato (Lycopersicon esculentum L.) grown on peat-perlite medium with nutrient solution

Öz:
-
Anahtar Kelime: mineral content peat chlorophyll growing media perlite nutrient solutions sodium chloride tomatoes proline

Konular: Orman Mühendisliği
Belge Türü: Makale Makale Türü: Diğer Erişim Türü: Erişime Açık
APA İnal A, GÜNEŞ A, ALPASLAN M (1997). Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. , 95 - 99.
Chicago İnal Ali,GÜNEŞ AYDIN,ALPASLAN Mehmet Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. (1997): 95 - 99.
MLA İnal Ali,GÜNEŞ AYDIN,ALPASLAN Mehmet Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. , 1997, ss.95 - 99.
AMA İnal A,GÜNEŞ A,ALPASLAN M Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. . 1997; 95 - 99.
Vancouver İnal A,GÜNEŞ A,ALPASLAN M Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. . 1997; 95 - 99.
IEEE İnal A,GÜNEŞ A,ALPASLAN M "Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi." , ss.95 - 99, 1997.
ISNAD İnal, Ali vd. "Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi". (1997), 95-99.
APA İnal A, GÜNEŞ A, ALPASLAN M (1997). Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 21(1), 95 - 99.
Chicago İnal Ali,GÜNEŞ AYDIN,ALPASLAN Mehmet Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry 21, no.1 (1997): 95 - 99.
MLA İnal Ali,GÜNEŞ AYDIN,ALPASLAN Mehmet Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry, vol.21, no.1, 1997, ss.95 - 99.
AMA İnal A,GÜNEŞ A,ALPASLAN M Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry. 1997; 21(1): 95 - 99.
Vancouver İnal A,GÜNEŞ A,ALPASLAN M Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry. 1997; 21(1): 95 - 99.
IEEE İnal A,GÜNEŞ A,ALPASLAN M "Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry, 21, ss.95 - 99, 1997.
ISNAD İnal, Ali vd. "Peat-Perlit ortaminda besin çözeltisi ile yetistirilen domates (Lycopersicon esculentum L.) in gelismesi, klorofil prolin ve mineral madde içerigine degisik NaCI düzeylerinin etkisi". Turkish Journal of Agriculture and Forestry 21/1 (1997), 95-99.